Online aanbod

Momenteel ben ik mezelf aan het bijscholen om voldoende ervaring te krijgen in het opzetten en onderhouden van een online platform. Hierdoor is het gebruik van het platform momenteel gratis.

Momenteel vind je er informatie rond assertiviteit, een module rond macht en onmacht (een oefening die je daar bewust rond maakt). Deze zal in de toekomst nog aangevuld worden.

Wanneer dit gratis aanbod wegvalt, weet je dat 1 maand op voorhand.

Geef mij toegang!
Dit online aanbod is geen medisch of gezondheidsadvies en valt niet binnen de praktijk van de klinische psychologie. Het is geen vervanging voor het volgen van privé of groepstherapie bij een (klinisch) psycholoog. Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor algemene informatieve en educatieve doeleinden. Het is geen vervanging voor professioneel advies en biedt tevens ook geen antwoord op uw psychologische problemen. Daarom raad ik je aan om, voordat je actie onderneemt op basis van dergelijke informatie, of als ja last heeft van psychologische problemen, de juiste professionals te raadplegen en/of contact op te nemen met een (klinisch) psycholoog. Deze toolbox en modulles geven geen enkel medisch of gezondheidsadvies. Het gebruik of vertrouwen van enige informatie in deze inhoud is uitsluitend op eigen risico.
Neem contact op